Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Pensiunea Casa Maria Valea Iadului Draganului

Pensiunea Casa Maria Valea Draganului

Ascunsă în inima Munților Vlădeasa, ruptă de lume și de orice freamăt, Casa Maria vă oferă liniștea și armonia de care să vă puteți bucura in mijlocul naturii. Casa Maria este situată în Lunca Visagului, în apropiere de Barajul Drăgan, la altitudinea de 1100 metri. Ultimul kilometru de drum se parcurge pe o cărare forestieră, prin padurea racoroasă de brazi.

Casa Maria este pitită printre colinele munților Vlădeasa, la peste 1100 metrii înăltime. Poreclită si ”casa dintre nori”, locul iți oferă priveliști demne de imortalizat in toate anotimpurile. 

Deși este un loc izolat, ne dorim ca fiecare oaspete să iși gasească relaxarea în felul său. Pentru cei care vor să se odihnească, terasa, sezlongurile sau un picnic în natură sunt ideale. De asemenea în living oferim nenumărate cărți, jocuri indoor, dar și un televizor pentru o seară de film sub pături. Pentru cei mai aventuroși, puteți explora lacul Drăgan-Floroiu pe jos, cu bicicleta sau chiar cu barca.

Galerie foto Pensiunea Casa Maria

Video

Harta pensiunea Casa Maria

Recenzii Google

Corina solyomCorina solyom
18:07 20 Feb 22
Un loc superb, raiul pe pământ liniște, peisaj de basm gazdă super primitoare, curățenie impecabilă, mic dejun bogat și variat. Recomand din tot sufletul.
Margareta KovacsMargareta Kovacs
11:36 20 Nov 21
Un loc minunat , cu o gazda deosebită în care îți dorești să revii mereu . Nu am cuvinte de mulțumire ????
Clara AdrianaClara Adriana
00:55 19 Oct 21
Un coltisor de rai ! Panorama fantastica !Locul ideal de relaxare . Gazda primitoare , foarte draguta . Curatenie impecabila . Desi era rece afara in cladire a fost temperatura perfecta . Nu am avut nevoie de pijamalele groase pe care mi le-am pus cu mine ?. Bucatarie dotata cu de toate . Ceaiul de plante primit acolo a fostfoarte bun .
adrian ghizuadrian ghizu
10:54 11 Jun 21
Casa Maria!!!Cred că este locul și timpul să zăbovim aici, de aceea certitudinea costumează, în cel mai bun sens, recenziile dumnevoastră pozitive, în majoritatea cazurilor. Toată lumea se întrece în a descrie locul, de altfel basmic, privind simțămintele dumnevoastră și negreșit alimentează impresia emoțiilor intr-o astfel de stare. Casa Maria este că un "bucket list" a vremurilor moderne și nu numai, în afara intereselor de orice fel, întregește liniștea apusenilor în toată grația și mărinimia lor. Chiar dacă sunt ușor subiectiv, am măsură afirmațiilor când așez aceste rânduri în eter. Sunt convins că absolut toată lumea care a trecut pe aici a rămas cu amintiri și povești în egală ordine, de altfel superbe, din orice punct de vedere ai relata. Acest text nu este o recenzie, mai degrabă o poveste și vine în ajutorul dumnevoastră dacă sunteți nehotărâți, privind opțiunile de vacanță sau chiar o evadare din cotidian pentru câteva zile, indiferent de perioadă. Însumează tot ce ai nevoie pentru a răzbate pe mai departe, dacă înțelegeți.În ceea ce privește locația, zona, peisajele, comentariile dumneavoastră vorbesc de la sine, nelăsând simțirea trecătoare în negura timpului. Despre găzduire nimic de reproșat, oamenii care trăiesc pentru oameni îmbracă fără să-și dea seama haina luminii, cu voia ori fără voia lor, întrucât odată cei calci pragul  problemele zilnice dispar. Munții, Casa Maria și gazda alcătuiesc un întreg, fără de care acesta poveste nu ar fi posibilă.Mergeți cu încredere, veți rămâne, fără niciun fel de dubiu, cu o poveste sau mai aproape de adevăr, este locul în care măiestria îmbină tot ce este mai frumos și cu siguranță merită să ajungi cel puțin odată pe an.
MARIAN Radu-MirceaMARIAN Radu-Mircea
05:58 21 Aug 20
O locație superba, o gazdă extraordinar de amabilă și de primitoare......totul de vis. Mulțumesc .
js_loader

Contact

Lunca Vişagului 407474, Barajul Dragan

Orar de functionare

Check in - ora 16.00
Check out - înainte de ora 12.00