Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Pensiunea Carpathia din zona Remeti

Pensiunea Carpathia din zona Remeti

In vestul Romaniei, la graniţa dintre Munţii Padurea Craiului şi Munţii Vlădeasa, in cunoscuta zona Remeti din Transilvania, Pensiunea Carpathia va invita intr-o locatie eleganta si rafinata sa beneficiati de conditii avantajoase de cazare in Muntii Apuseni.

Definita de calmul, ospitalitatea si seriozitatea ardeleneasca, intr-o ambianta prietenoasa si relaxanta, Pensiunea Carpathia, prin serviciile si dotarile sale, vine in intampinarea asteptarilor dumneavoastra oferindu-va confortul si bucuria de care aveti nevoie pentru a face din week-end-ul sau vacanta in Transilvania una de neuitat.

In apropiere se afla numeroase obiective turistice cum ar fi: Biserica cu pictura pe panza din Remeti, Muzeul memorial Octavian Goga, Biserica de lemn din Gălpâia, Castelul de la Gheghie, Schitul din Lesu, Valea Iadului, Târgul de la Negreni, Vama sării, Barajul Leşu, Barajul de la Bulz, Barajul Dragan, Cheile Bratcutei, Cascada Iadolina, Cascada Izvorul Minunilor, Cascada Saritoarea Iedutului, Cascada Valul Miresii, Stana de Vale, Peştera cu Apă de la Bulz, Pestera Remeti, Parcul Natural Apuseni.

Accesul spre pensiune se face din localitatea Bucea jud. Cluj pe drumul european E60 (DN1) care face legatura dintre judetele Cluj, Bihor si Salaj. Suntem situati la distante mai mici de 100 km atat de orasul Cluj Napoca, cat si de Oradea si Zalau.

Pensiunea Carpathia va ofera servicii de cazare, masa si divertisment in Muntii Apuseni, similare unui hotel de trei stele.

Galerie foto cazare pensiunea Carpathia

Video pensiunea Carpathia

Harta localizare Pensiunea Carpathia

Recenzii Google

luminita popluminita pop
18:30 03 Jan 22
Locatie superba, personal exceptional iar mancarea..fabuloasa!! Felicitari intregii echipe, care stiu sa te faca sa te simti ca acasa
Dumitru MunteanuDumitru Munteanu
12:19 26 Dec 21
Locatie superba, gazde primitoare, mancare delicioasa, privelisti minunate
Lucia HenLucia Hen
17:10 17 Nov 21
Un loc liniștit,curat cu mâncare foarte bună și personal amabil.Singurul inconvenient era scurgerea la duș care nu funcționa bine,dar sunt sigură că deja s-a rezolvat ?
Daniela BotezanDaniela Botezan
07:46 05 Nov 21
Ne-am simțit minunat ca de fiecare data. Condiții excelente, personalul prietenos și foarte atent, mâncarea buna (cei mai buni papanași) zona minunata! Recomand!
Attila RomanAttila Roman
14:06 15 Apr 21
Foarte frumos totul.
js_loader

Contact

Valea Iadului, loc. Remeti nr. 205, com. Bulz, Jud. Bihor

Orar de functionare

Ora de check-in: 15:00
Ora de check-out: 12:00