Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Pensiunea Belle-Mont Valea Iadului

Pensiunea Belle-Mont

Aflata in mijlocul muntilor, cu o panorama minunata in lungul Vaii Daica. Vei ramane cu amintiri dragi sufletului tau odata ce ai ajuns in acest taram de poveste.

Pune la dispoziție, 8 camere, dintre care 6 duble și 2 apartamente pentru un sejur de poveste. Eleganța, rafinamentul și profesionalismul serviciilor oferite garantează un sejur ireproșabil chiar și celor mai exigente gusturi. Distracția și relaxarea se vor îmbina perfect, seara la povești alături de cei dragi în jurul focului, cu ajutorul ciubărului, pentru cei necunoscători, acesta este un butoi plin cu apă în care te poți răcori, dar și cu ajutorul sălii de jocuri unde poți organiza fel și fel de competiții.

Galerie foto

Video

Servicii de calitate, pentru ca fiecare revenire în Comuna Bulz, județul Bihor, să te readucă la noi, într-o atmosferă elegantă, intimă şi de bun gust.

Harta localizare Pensiunea Belle-Mont

Recenzii Google

Pensiunea Belle-Mont
4.8
Based on 31 reviews
powered by Google
Andrada Toda
Andrada Toda
18:39 09 Feb 22
Peisajele deosebite, mâncarea excepțională și amabilitatea personalului sunt doar câteva dintre numeroasele experiențe de care te bucuri la pensiunea Belle-Mont!
Camelia Cristina Moller
Camelia Cristina Moller
11:06 30 Jan 22
Recomand cu caldura acest loc de poveste. Pensiunea este foarte îngrijită și curata, amenajată cu mult, mult bun gust.Mâncarea este de de nota 10* și staff-ul foarte prietenos. Doar cuvinte de lauda!!!
ovidiu moldovan
ovidiu moldovan
21:41 04 Jan 22
O locație minunată,un personal deosebit, coordonați de patronii pensiunii persoane de înaltă calitate care ne-au făcut să petrecem împreună cu prietenii un revelion de excepție.
Valerian Ioan Pavel
Valerian Ioan Pavel
15:47 02 Jan 22
Locul ideal unde am petrecut un mini concediu de revelion alături de prieteni dragi nouă.Proprietarii și personalul ne-au făcut să ne simțim ca făcând parte din familie.
Ramona Bacter
Ramona Bacter
17:57 20 Nov 21
Am petrecut un weekend minunat la aceasta fabuloasa pensiune, cu camere spatioase curate si moderne, cu mancare delicioasa care iti incanta papilele gustative, gazde minunate si primitoare si nu in ultimul rand personal dedicat si promt(rar gasesti in ziua de azi).Ps. Cel mai bun crispi pe care l-am mancat in viata mea, iar platoul vanatoresc nu am cuvinte!
See All Reviews
js_loader

Evenimente la Pensiunea Belle-Mont

There are no posts

Contact

Valea Iadului, Remeti 417113, Bihor

Orar de functionare

Deschis Non-stop