Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Pensiune cabana cazare Rustic House Valea Iadului Coada Lacului Lesu

Pensiune cabana Rustic House

Pensiunea Rustic House vă oferă cazare in Muntii Apuseni pe Valea Iadului, în zona cunoscută sub denumirea de Coada Lacului Lesu, la doar 15 km distanță de statiunea Stana de Vale. Pensiunea este compusă din două cabane aflate la altitudinea de 700 m, aproape de râu și de pădure. Departe de zgomotul oraşului, regiunea este ideală pentru odihnă și relaxare. Susurul apei de munte, cântecul păsărilor si foșnetul pădurii vă vor deconecta de la stresul cotidian. Pentru amatorii de mișcare în natură, la aer curat, zona vă oferă posibilitatea de drumeții, ciclism, mountainbiking, schi de tură, schi fond.

Galerie foto cabane Rustic House

Video

Harta localizare pensiune Rustic House

Recenzii Google

Rustic House
4.8
Based on 129 reviews
powered by Google
Reka CampeanReka Campean
11:56 06 Feb 22
Cabana complet utilata, curata, intr-un loc frumos. Proprietar foarte amabil.Recomand.
Raluca CimpoaieRaluca Cimpoaie
19:43 31 Oct 21
Un complex de 2 cabane într-o locație minunată, cu o curățenie de excepție și un confort perfect pentru un weekend la munte. Proprietari foarte cumsecade și săritori. Dog friendly.
Tudor PlaiesanuTudor Plaiesanu
17:51 24 Oct 21
Excelent. Gazda primitoare.
Dorina TiriteuDorina Tiriteu
12:02 11 Apr 21
O locație super potrivită pentru a ieși din oraș la relaxare cu familia sau prietenii. Curățenia la ea acasă și gazda foarte primitoare. Ne vom întoarce cu drag.
Sorin SuciuSorin Suciu
16:39 20 Sep 20
Merită toți banii. Confort, curățenie și un amplasament extraordinar. Am fost de 2 ori anul acesta și cu siguranță voi reveni.
js_loader

Contact

Coada Lacului Leșu 417220 Comuna Bulz, Bihor