Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Cazare camping la Casute Bulz

Cazare camping la Casuțe Bulz

La doar 70 km de Oradea si 85 km de Cluj Napoca, va stam la dispozitie cu 10 casute cazare camping perfecte pentru vacanta ta in mijlocul naturii!

Daca doresti cateva zile de cazare in camping in mijlocul naturii, sa te bucuri de aerul curat si apele Crisului Repede, ai ajuns la fix. De aici poti porni in drumetii pe Valea Iadului, prin paduri verzi si campuri cu flori.

Camerele de cazare din casutele de camping sunt dotate cu 2 paturi duble, terasa, baie, televizor, frigider. Poti sa pregatesti afara focul pentru gratar, sau sa te relaxezi la un tenis de camp, sa faci o baie in Crisul Repede care trece pe langa noi, sau sa te bucuri de soare la plaja.

Galerie foto cazare camping Bulz

Video cazare casute camping Bulz

Mulțumesc din nou oaspetilor pentru promovare! De data aceasta lui Florin Ioan Giurgiu pentru acest video

Harta localizare cazare camping casute Bulz

Recenzii Google camping Bulz

Casute Bulz
4.9
Based on 30 reviews
powered by Google
Cristian KatonaCristian Katona
08:15 20 Oct 21
Locație superbă. Condiții acceptabile. Preturi astronomice.
Liviu MunteanLiviu Muntean
06:28 22 Aug 21
O locatie de camping excelenta! Relaxare pe malul Crisului! Toalete si bucatarie foarte faine. Pe lqnga cazare cu cortul si rulote va puteti caza si la casute cu 2 paturi si baie proprie!
Diana TrabokDiana Trabok
16:01 08 Aug 21
Un loc de relaxare excelent, unde găsești liniște și aer curat.
Traian VeresTraian Veres
19:26 17 Jul 21
Îmi pare rau dar mie chiar îmi place locația
andreeaandreea
05:57 17 Jul 21
Foarte frumos si linistit loc.Conditiile de 5 stele,bucatarie comună dotată cu tot ce e nevoie,loc de gratar in fața fiecarei cabane,baie in fiecare cabana,prosoape,dulap,frigider,curățenie, loc de joaca pt copii,se poate si pescui,e perfect si pt cei mai pretențioși oameni.Recomand din suflet,prețul de 150 ron pe noapte mi se pare ok!E raiul pe pământ. In apropiere sunt ABCuri si magazin LA DOI PAȘI, cu preruri bune
Peter HilgertPeter Hilgert
11:34 06 May 21
Nota 10 !A fost o experienta foarte placuta,locul fiind curat, ingrijit si child friendly.Casuta are tot ce trebuie pentru un sejur la munte, baie proprie cu apa calda, incalzire , TV(dispune de intreare HDMI deci se poate conecta un chromecast pentru cei dependenti de netflix, etc)frigider , dulap haine si terasa proprie .Exista si un loc de joaca pentru copii respectiv loc pentru foc si gratar aferent casutei.Magazin alimentar cu o sortimentatie bogata doar la 5 minute cu masina.Proprietarii sunt foarte amabili. Vom reveni cu siguranta 🙂
js_loader

Contact

Camping Bulz 417110 Comuna Bulz, Bihor, Valea Iadului

Orar de functionare

Deschis Non-stop