Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Inchirieri-ATV-Cluj-Napoca

Inchirieri ATV Cluj la WildWheels in Muntii Apuseni

Invitatie pentru Cluj la aventuri in aer liber cu ATV-uri inchiriate de la WildWheels.

Unde este WildWheels

Localizat la o ora si un pic de Cluj-Napoca, WildWheels oferă aventurierilor un bun motiv de a scăpa de oraș. Vi se propune o evadare in Cluj pentru a explora frumoasele păduri, văi și munți din regiunile Valea Iadului, Valea Daranului, Stana de Vale. Indiferent dacă sunteți un off-roader experimentat sau doar căutați ceva aventura, WildWheels ofera exact ce va doriti.

Motiv bun de a evada din Cluj pentru o zi

Evadati din rutina zilnică și alegeti o zi de aventuri spectaculoase cu ATV-ul în zona Valea Iadului din Munții Apuseni. Cu cea mai recentă generație de ATV-uri, veți putea să traversați peisajele pitoresti în cea mai tare aventura pe 4 roti. Tot ce aveți nevoie este un permis de conducere categoria B. De restul se ocupa centrul de inchirieri ATV Cluj WildWheels.

Aventura, plimbari sau teambuilding Cluj cu ATV-ul in Apuseni

In traseele de ATV spectaculoase, pregatite atent de WildWheels pentru clujeni, oricine va gusta doza potrivita de adrenalina. Indiferent dacă căutați o aventura salbatica, o plimbare pitorească liniștită, sau sunteti in teambuilding, ghizii experimentați de la WildWheels se vor asigura că beneficiati de o experienta de neuitat. Aici veti putea experimenta si probabil cel mai spectaculos traseu de ATV din Apuseni.

Destinatie populara si iubita de aventurieri

La doi ani de la inaugurarea traseelor de ATV pentru clujeni, WildWheels a devenit o destinație bine cunoscută și iubită de aventurieri din Cluj-Napoca. Cu peisajele salbatice uimitoare din Valea Iadului și prețurile accesibile, este ușor de inteles de ce atât de multi clujeni aleg inchirieri ATV Cluj de la WildWheels pentru aventurile lor în aer liber.

Cele mai bune preturi pentru inchirieri ATV Cluj

Prețurile pentru închirieri ATV Cluj variază în funcție de traseul pe care îl alegeți. Prețurile sunt in functie de distanța si durata traseului de ATV. Prețurile pentru închirierea ATV includ combustibilul, casca cu vizier, mănuși și sunt semnificativ mai scăzute decât cele oferite de alte centre de închirieri ATV Cluj. Toate detaliile relevante, orele de începere, sunt furnizate în avans, fiind ușor să va organizati aventura și să stabiliți bugetul potrivit expectantelor dvs.

Ghizi experimentati si siguranta deplina

La WildWheels, siguranța este o prioritate de top. Astfel, toți clienții sunt însoțiți de un ghid în timpul călătoriei lor pe traseele de ATV din Muntii Apuseni.

Rezervările pot fi făcute prin telefon, prin intermediul site-ului web sau pe pagina Facebook a WildWheels.

Deci, ce mai așteptati? Rezervați acum o aventura în aer liber la WildWheels la tel: 0743 038 543